Fito Krem Yüze Sürülür Mü?

Fito Krem Yüze Sürülür Mü?
19 Şubat 2023 tarihinde eklendi, 148 kez okundu.

Fito krem egzema, alerjik kaşıntılar, çatlaklarda, yaralarda, sünnet sonrası iyileşme durumu için, yanık, soğuk nedeniyle oluşan çatlaklarda, cilt dokusunun yenilenmesi için kullanılan harika bir kremdir. Fito krem yüze sürülür mü, ne işe yarar, nedir, etken maddesi nedir, fiyatı, muadili gibi tüm soruların cevabı yazımızda.

 

Fito Krem Yüze Sürülür Mü?

 

Bu kremle ilgili en çok sorulan soruların başında geliyor. Bu krem yüze sürülebilir bundan herhangi bir sakınca yoktur. Yüze sürerken gözlere ve burun içine temas ettirmemeye özen gösterin. Yüzünüzdeki sorunlar içinde kullanabileceğiniz harika bir krem olduğunu unutmayın.

 

Fito Krem Nedir?

 

Her derecedeki yanık, yara, kırışıklık, sivilce lekeler, ameliyat izleri, çatlak, soğuk nedeniyle oluşan çatlaklar, sünnet sonrası yara, egzama, karın çatlakları, meme başı çatlakları, alerjik kaşıntılar durumunda kullanılan etkili bir kremdir. Kullanıcı memnuniyeti yüksek ve mucize krem olarak tanımlanmaktadır. Beyaz renkli, homojen görünü vardır.

Yeşil-kırmızı kutularda 40 gramlık alüminyum tüplerde eczanelerde satılmaktadır. Cilde sürülerek kullanılır ve başka kullanım şekli de yoktur. İçeriğinde kortizon olmayan bir kremdir. Reçeteli ya da reçetesiz olarak eczaneden bu kremi satın alabilirsiniz. Reçete edilmesi durumunda devlet tarafından ödenen bir kremdir. Aile hekimleri de bu kremi reçete edebilir. Üretimi Abdi İbrahim İlaç Sanayi tarafından İstanbul’da yapılmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Contractubex Jel Kullanıcı Yorumları

 

Fito Krem Ne İçin Kullanılır?

 

  • Ekzama ve psoriatik belirtilerin (Eritrodermik olgular, dermatoz, alerjik kaşıntılar) tedavisinde kullanılır.
  • Mesleki entoksikasyonun yol açtığı cilt rahatsızlıkları, soğuk nedeniyle oluşan çatlakların tedavisinde kullanılır.
  • Ülsero distrofik değişimlerde ve yaralarda (varikoz ülserleri, radyodermatit, fistüller, dekubitus ülserleri, çatlaklarında, sünnet, epizyotomi gibi postoperatif dönemde yara iyileşmesinde) kullanılır.
  •  Cilt dokusunun yenilenmesi işleminin değişik nedenlere bağlı olarak yavaşladığı ya da değiştiği olgularda (yaşlılık, çeşitli kozmetiklerin oluşturduğu lezyonlar, karın çatlakları ve meme başı çatlakları) kullanılır.
  • Sivilce (akne) ve sivilce lekeleri tedavisinde kullanılır.
  • Deride oluşan izlerin geçirilmesine yardımcı olur.
  • Gözenekleri sıklaştırma etkisi yapar ve görünümü düzeltir.
  • Cildi beyazlatır ve kararmış ciltlerin rengini açar.
  • Pişik tedavisinde kullanılır.

 

Fito Krem Etken Madde

 

Bu kremin güçlü etken maddesi vardır bu etken madde Triticum Vulgare sulu ekstresi‘dir.

 

Fito Krem Muadili

 

  • Contractubex jel
  • Noscar jel
  • Fito İntertulle
  • Hepatubex jel
  • Hepatubex jel tup
  • Madegsole merhem
  • Regen-D jel
  • Heberprot-P enjeksiyon için liyofilize içeren flakon

 

Fito Krem Fiyat 2023

 

40 gramlık bu kremin fiyatı 55.52 TL‘den eczanelerde satılmaktadır. Reçeteli ya da reçetesiz alınabilmektedir. Reçete edilmesi durumunda SGK tarafından ödenen bir kremdir.

 

Fito Krem Yüze Kullananlar 

 

Yüzdeki sorunlar için bu kremi kullanıp birçok faydasını gören onlar kişi var bunlardan bazılarının yorumlarını sizler için derledik. İşte o yorumlar;

Kullanan anlatıyor: Yüzümde leke vardı bunun için kullandım ve de geçirdi. Bu kremin cildi yenileme özelliği var bu harika kesinlikle cildi gençleştiriyor bile. Hiç kullanmadıysanız kullanın derim.

Kullanan anlatıyor: Yüzümde sivilce ve sivilce izleri vardı bunlar için düzenli kullandım ve de harika şekilde cilde sahip oldum. Sivilcelerimi ve lekelerimi geçirdi ayrıca cildimi de yeniledi.

Kullanan anlatıyor: Yüzümde yanık vardı hafif bunun lekesi vardı bunun için kullanmıştım çok iyi sonuç verdi diyebilirim gerçekten mucize krem. Bu ilacı üretenlere sonsuz teşekkür ediyorum.

Kullanan anlatıyor: Çok hoş bir yara kremi ayrıca antiseptik özelliği var ve de yüzüm için kullandım harika. Sürdüğünüzde o bölgeyi yumuşacık yapıyor.

Kullanan anlatıyor: Herkeste aynı etkileri oluşturmasa da genel olarak iyi bir krem. Yüz bölgesinde de kullanılması süper.

 

Fito Krem Antibiyotikli Mi?

Antibiyotik özellikli bir krem değildir. Cilt yenileyici özelliklere sahiptir.

 

Fito Krem Göz Altına Sürülür Mü?

Göz altına dikkatli şekilde sürülebilir bunda herhangi bir sakınca yoktur. Göz altlarına az miktarda sürülmesi daha yararlı olacaktır.

 

Fito Krem Yüzde Kaç Saat Kalmalı?

Yüzde en az 2 saat kalmalı bu sürede cilt kremi emmelidir. 2 saatten sonra yüz ya da sürdüğünüz cilt bölgesi yıkanabilir ya da silinebilir.

 

Fito Krem Gözenek Sıklaştırıcı?

Bu kremin gözenek sıklaştırıcı etkisi vardır ve gözenekleri geniş olan kişilerde kullanılabilir.

 

Fito Krem Bacak Çatlaklarına İyi Gelir Mi?

Bacak çatlaklarına da iyi gelen bir kremdir ve düzenli olarak kullanılmalıdır.

 

Fito Krem Antiseptik Mi?

Kutusunun üzerinde de antiseptik yazmaktadır. Anseptik özellikli bir kremdir.

 

Fito Krem Cildi Beyazlatır Mı?

Cildi beyazlatan bir kremdir. Cilt beyazlatma etkisini kullanan birçok kişi görmüştür.

 

Fito Krem Kortizon İçerir Mi?

Kortizon içeren bir krem değildir.

 

Fito Krem Sağlık Ocağı Yazar Mı?

Sağlık ocağı da bu kremi reçete edebilmektedir.

 

Fito Krem Lazer Yanığına İyi Gelir Mi?

Lazer yanığına iyi gelen bir kremdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git